In mei 2014 stelden we de eerste editie van De Groene Keuken Magazine voor, het resultaat van een vriendschap tussen twee jonge, enthousiaste vrouwen: mezelf, Sara, een gepassioneerde vegan en Olga, een getalenteerd grafisch vormgeefster. De Groene Keuken maakt je wegwijs in de vegan levensstijl en keuken met verhalende getuigenissen, geïllustreerd met prachtige beelden in een frisse stijl. Naast recepten van heerlijke gerechten biedt de Groene Keuken tips over seizoensgroenten, vernieuwende projecten, hippe do-it-yourself’s en interviews, alsook recensies van de lekkerste eetadresjes in binnen- en buitenland. De Groene Keuken Magazine is een ode aan heerlijk eten en goed leven, met een voorkeur voor goede smaak.
De eerste editie verscheen enkel digitaal, de volgende vijf edities zowel digitaal als in papier.
Met dit magazine wilden we jouw seizoenen lekker, gezond en goed (voor mens, dier en milieu) laten verlopen!
De Groene Keuken Magazine is momenteel niet meer verkrijgbaar.
Enkel de laatste wintereditie kan nog besteld worden in papier en wordt verkocht t.v.v. een goed doel.
Ook de gratis feesteditie blijft digitaal beschikbaar.






Voor meer info kun je mij altijd via mail contacteren.